Geodetické aplikace a přístroje

Vývoj a výroba
Geodetických a Elektronických
systémů na zakázku
Geodetické aplikace

Geodetické aplikace

Firma GeoTEL s.r.o. se zabývá vývojem a výrobou speciálních měřických vozíků pro měření prostorové polohy koleje a vývoj software pro zpracování dat z těchto vozíků a totálních stanic.

Rýpadla GPS

Rýpadla GPS

Unikátní systém pro sledování polohy kolesa uhelných rýpadel vyvinula firma GeoTEL s.r.o. jako jediná v ČR. Systém se skládá ze dvou GNSS/RTK aparatur, pomocných inerciálních snímačů a hlavní řídicí jednotky. Z těchto parametrů je vypočítán střed kolesa rýpadla.

Atletika software

Atletika software

Atletika software je aplikace určená pro měření technických disciplín při atletických závodech (hod diskem, hod kladivem, hod oštěpem, vrh koulí, skok do dálky, trojskok a skok o tyči), dále pak pro kontrolní měření sektorů jednotlivých disciplín.

O naší firmě
Společnost GeoTEL s.r.o. se specializuje na návrh, programování a výrobu zakázkových technických aplikací zejména v oblasti geodézie, elektroniky a měřicích systémů od roku 2005. Spojením zkušeností specialistů na železniční geodezii, programátorů a elektroniků vznikl team schopný komplexně řešit úlohy speciální aplikované geodezie, elektroniky a telemetrie.

Vývoj a výroba speciálních měřických vozíků pro měření prostorové polohy koleje a vývoj software pro zpracování dat z těchto vozíků a totálních stanic. Mezi související aktivity dále patří vývoj zákaznických programů pro Windows mobile zařízení jako jsou totální stanice japonské firmy Topcon, Sokkia a PDA různých výrobců.
Rychlý kontakt
+420 605 701 175
Olivova 553/3, Ostrava - Mariánské Hory